Jubileum Concordia

donderdag 18 mei

Op 4 september 2010 opende het vernieuwde Concordia met de eerste Concordia Parade haar deuren. Met een enthousiast bestuur en een vakkundig gastheer startte het avontuur om van Concordia als gezichtsbepalend gebouw in Haastrecht een bruisend cultureel centrum te maken.

En we kunnen met enige trots zeggen dat we daarin geslaagd zijn. Theater Concordia heeft talrijke bekende en minder bekende artiesten geprogrammeerd. Kleinkunst, klassieke muziek, lichte muziek, Tribute bands en ook ballet, musicals, jeugdtheater, kindercircus, films en sinds enige jaren de uitermate succesvolle pubquizzen.

Daarnaast zijn het Grand Café en de grote zaal prachtige locaties voor verjaardagen, jubilea, bruiloften, uitvaarten en andere evenementen.
Dat we erin geslaagd zijn om van Concordia een succes te maken is te danken aan de vele vrijwilligers waarop wij steeds een beroep kunnen doen, de gemeente Krimpenerwaard en Stichting Bisdom van Vliet en alle andere sponsors die ons al die jaren trouw hebben ondersteund. Maar natuurlijk ook dankzij u, het publiek dat de weg naar het mooie Concordia weet te vinden.

Na alle beperkingen in de afgelopen jaren waar Concordia goed is doorgekomen, vinden we 2023 een mooi jaar om bij dat succes stil te staan. Dat doen we met een Concordia Parade op 23 september.
Wij nodigen iedereen uit die Concordia een warm hart toedraagt om aanwezig te zijn op deze avond waarbij de entree gratis is. We hebben een feestelijk programma samengesteld, waarbij verschillende bekende artiesten zullen optreden.

We begroeten u graag op 23 september.

Namens het bestuur
Jan Hogendoorn
Voorzitter