Repair Cafe

Elke eerste donderdag van de maand organiseren we een Repair Café! Je bent daar van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur. Kom met je kapotte spullen naar Theater Concordia. Je maakt ze ter plaatse weer in orde, samen met vrijwillige reparateurs.

Afvalberg kleiner

Wat doe je met een niet werkende broodrooster? Of met een fiets waarvan het licht kapot is? En met mobieltjes, elektronica, computers, laptops die niet doen wat je graag wilt? Weggooien hoeft niet meer. Want maandelijks zitten de vrijwilligers van Repair Café klaar om alles samen te repareren. Repair Café Haastrecht helpt met die reparaties de afvalberg te verkleinen.

Concept

Het concept Repair Café is in 2009 ontstaan op initiatief van Martine Postma. Zij richtte in 2010 Stichting Repair Café op. Deze stichting biedt in de hele wereld ondersteuning aan lokale groepen die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen. De stichting ondersteunt ook het Repair Café in Haastrecht

Historische vereniging Haastrecht

Tijdens het Repair Café elke eerste donderdag van de maand is van 13.30 tot 16.00 de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

Huisregels