BMM band met live muziek ‘From The Sixties Till Now’

Bestel kaarten

Muziek
€ 10,00

BMM Band met live muziek ‘From The Sixties Till Now’
Het wordt een muzikale reis door de popgeschiedenis. Zo spelen zij werk van Beatles, Rolling Stones, Cuby & The Blizzards, Creedence, Johnny Cash, Simply Red, R.E.M., The Cure en The Cult, maar ook Tina Turner, Amy Winehouse, Melissa Etheridge en Anouk. En voor de Nederlandstalige popliefhebbers zijn er nummers van de Dijk te horen.

De band bestaat uit Marja Knotters (zang), Michel van den Hadelkamp (zang, toetsen en slaggitaar), Joost van Vliet (sologitaar en mondharmonica) en de nieuwe leden Rob Gligoor (drums) en Herman van Scheppingen (bas).
Wie wil genieten met lekkere muziek en dansen ‘uit je dak’ gaan, mag deze zondagmiddag niet missen.

De Montfoortse BMM Band is opgericht in 2008 door toetsenist/gitarist/zanger Michel van Hadelkamp. De naam staat voor de ‘Band Met Meer’. ‘Meer’ in de betekenis van de grote variëteit aan muziekstijlen uit de rijke pophistorie. De band heeft vele optredens op haar naam. Gespeeld werd op de jaarmarkten Montfoort, Benefietconcert voor Oekraïne, Akoestival Woerden, Koningsdag Lekkerkerk, Stadhuis Oudewater, Concordia Haastrecht, Muziekfestival in het Park Montfoort, diverse cafe’s en restaurants, (club)jubileumfeesten etc.
Zie ook: www.bmmband.nl Facebook: BmmBandFriends