Puur de Nijs

Bestel kaarten

Muziek
€ 22,50

PUUR DE NIJS brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob de Nijs. Tijdens deze akoestische theatershow worden zijn mooiste liedjes ten gehore gebracht.
Geniet van klassiekers als ‘Mallebabbe’, ‘Zondag’ en ‘Het werd zomer’. Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals ‘Niet voor het laatst’, en ‘Wat als later nu is’.

Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de nummers van Rob de Nijs en nemen u mee op een nostalgische reis vol herinneringen. De teksten van de liedjes brengen u terug naar uw jeugd, naar droevige en vrolijke momenten. Precies zoals het leven is.
Zanger en verhalenverteller Marcel Mulders blikt terug en hoopt vooral zijn publiek te verblijden met hoop, troost en een positieve blik op de toekomst. Hij wordt begeleid door een gitarist, toetsenist, bassist en drummer/percussionist. De muzikanten laten met ‘Puur de Nijs’ de grootsheid zien van rasartiest Rob De Nijs met een imposante carrière van ruim 60 jaar.

Puur De Nijs slaagt erin om in het theater de intimiteit van sommige liedjes te combineren met de bekende meezingers. De band bestaat uit professionele muzikanten die elkaar feilloos aanvoelen. Ze hebben ruime podium en studio-ervaring. Wie is Puur De Nijs: Marcel Mulders – vocalen/gitaar; Erik Verhoef – gitaar; Bob Willemstein – basgitaar; Wikke van Wershoven – piano en Stephan van Erp – drums/percussie.

Zit Concert

Reviews:
Meer te lezen op theater.nl/recensies