Live op zondag: Windfall 60's 70's en country

Bestel kaarten

Muziek
€ 10,00

Live! op zondag is inmiddels een begrip voor muziekliefhebbers uit de regio. Ditmaal met Windfall.

Windfall, opgericht in 1977 in Oudewater (Utrecht), heeft haar sporen na bijna 35 jaar duidelijk verdiend.

Windfall is een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid. De band voelt zich thuis op elk evenement groot of klein van opzet en is alleen tevreden over een optreden, als de bezoekers, dansers en luisteraars, een fijne middag of avond gehad hebben.

Windfall heeft een breed repertoire met songs uit de jaren '60, '70 en '80. Zo komen er niet alleen songs van de Beatles, Hollies, Fortunes, Doobie Brothers en de Bee Gees voorbij, maar ook songs van Dusty Springfield, Pointer Sisters, Cher, Smokie en The Eagles worden niet vergeten.

Na een paar moeizame startjaren kwam de eerste opsteker na het winnen van het destijds befaamde countryfestival in Uden. Al hoewel er in die 35 jaar periodes zijn geweest dat muziek minder in de belangstelling stond en het aantal optredens per jaar beduidend lager lag dan nu; Windfall bleef de muziek steeds trouw.

Door de jaren heen waren er personeelswisselingen in de band, maar het voortbestaan van de band kwam nooit in gevaar. Ook nu in het 35+ “levensjaar” wordt er wekelijks met veel enthousiasme gerepeteerd. Verwacht een middag vol dansplezier, waar de muzikale veelzijdigheid voorop staat. Uiteraard bent u ook welkom om te luisteren, gezellig te borrelen, maar vooral om te genieten!