Naar het beroemde prentenboek van Hans de Beer. Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis.

Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Alles is opeens anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk? De kleine ijsbeer is de fantasierijke vertolking van ‘Een ijsbeer in de tropen’.
Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het durven toetreden tot het onbekende, en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!
Na afloop zijn de kinderen samen met de ouders van harte welkom voor een meet en greet om zo Lars en zijn vrienden van dichtbij te mogen bekijken en ontmoeten!

Leeftijd 2-8 jaar