‘Rocket Guy’ takes off!
Vers van het succes van de Face to Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, komt ‘Rocket Guy’ in 2024 op de Nederlandse markt met Guy Harris als Sir Elton John.

Het glinsterende concept is gebaseerd op de allergrootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, ondersteund door de geweldige band van Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Toni Sprokkelenburg (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Raymond van Wersch (bas).

Als een succesvolle pianozanger in zijn eigen recht, nam Guy de rol van Elton John over na jarenlang optreden bij Crazy Piano’s en over de hele wereld in de pianobar-markt. Al sinds zijn prille jeugd speelt Guy Harris piano op een hoog niveau. Guy heeft zijn muzikale opvoeding genoten bij St. George's Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music.

Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leert Guy de fijne kneepjes van het vak. Guy brengt een natuurlijke en aangeboren flamboyantie naar de jonge Elton met heldere zang.
Vanzelfsprekend toont Guy een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engeland’s grootste pianist aller tijden definieert.

Leeftijd 16+
Let op: Staconcert