The JOHNNY BOSCO Big Band Show!
Eén van Nederlands’ beste en bekendste ‘crooners’, Johnny Rosenberg, samen met het gerenommeerde jazzorkest BOSCO: een swingende show waar de energie vanaf spat! Johnny Rosenberg, “the Gypsy Crooner”, stamt uit de wereldberoemde zigeunerfamilie Rosenberg.
Al op zeer jonge leeftijd kreeg hij een gitaar in zijn handen en snel daarna ontwikkelde hij zich als zanger. Johnny toerde meermaals over de wereld met het befaamde Rosenberg Trio. Hij was vaak op televisie te zien, werd bekend door zijn deelname in de eerste editie van “The Voice Of Holland” en won in 2020 het programma “All together Now”. Johnny Rosenberg wordt regelmatig de “Nederlandse Michael Bublé” genoemd. Zowel in vocale capaciteiten als in charismatisch opzicht lijkt Johnny niet onder te doen voor zijn idool. Michael Bublé zelf beaamde dit toen de twee elkaar ontmoetten in 2017. Al lang droomde Johnny van zijn eigen bigband. Die heeft hij nu gevonden in BOSCO, een 10-koppig allround-jazzorkest dat al meer dan 15 jaar een begrip is in de Nederlandse muziekscene. BOSCO speelde op talloze festivals met verschillende artiesten, waaronder de rockabilly-sensatie “Liptease” van 2015 tot 2017.

De band was meermaals op televisie te zien en zat als begeleidingsorkest bij verschillende theaterproducties door de jaren heen. In 2018 en 2019 was BOSCO de vaste band van The Voice-winnaar Dennis van Aarssen en speelde een onmiskenbare rol in het winnen van diens Edison in 2020. BOSCO heeft een reputatie als het gaat om veelzijdigheid. De band is enorm dynamisch en allesbehalve een statisch orkest. BOSCO is een collectief waar zowel het plezier als de kwaliteit vanaf spat. Op het theaterpodium voelen zowel BOSCO als Johnny Rosenberg zich thuis en dat is duidelijk voelbaar in de zaal. Laat je verbazen door deze gouden combinatie, die zowel gloednieuwe eigen arrangementen als bekende hits van onder meer Michael Bublé en Elvis de zaal in slingert in een sprankelende show waar de kwaliteit vanaf druipt.

In februari, maart en april maakte BOSCO deel uit van het SBS-programma ´Battle of the Bands´. Daardoor speelden zij in april 2024 mee in de Ziggo Dome in Amsterdam.